6936288406 Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, Ρόδος vitosathanasios01@gmail.com
 
 
 
     
     
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΒΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Σιδηροκατασκευές - Ελαιοχρωματισμοί & Μονώσεις Ταρατσών Ρόδος


Με τέχνη και μεράκι, στην επιχείρησή μας “ΒΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ελαιοχρωματισμούς οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα.

Είτε πρόκειται για τον ελαιοχρωματισμό του εσωτερικού ενός κτιρίου για να δώσει μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση, είτε για τον ελαιοχρωματισμό της εξωτερικής επιφάνειας ενός κτιρίου για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, η επιχείρησή μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
     
     
   
 
 
 
 
     
  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ
ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ

από το βάψιμο ενός δωματίου, έως το βάψιμο ολόκληρης της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου αλλά και να ανταπεξέλθουμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα και πολύπλοκα έργα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει και αφού ακούσει τις ανάγκες σας να σας προτείνει τα ιδανικά χρώματα που θα κάνουν τον χώρο σας φωτεινό, κομψό και ευχάριστο.

Για όλους τους ελαιοχρωματισμούς χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα, φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
     
 
 
     
     
 
 

Για μια απλή ανανέωση - φρεσκάρισμα του χώρου σας

αλλά και για τον ελαιοχρωματισμό νεόδμητων κτιρίων, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας.
 
 
     
     
     
 
 
 
     
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουρη ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα.
 
     
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ