6936288406 Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, Ρόδος vitosathanasios01@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
ΒΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Σιδηροκατασκευές - Ελαιοχρωματισμοί & Μονώσεις Ταρατσών Ρόδος


Η επιχείρησή μας “ΒΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, είναι ειδικευμένη στον τομέα των κατασκευών γυψοσανίδας, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που μπορούν να αναδείξουν και να μεταμορφώσουν το χώρο σας σε μοντέρνο και λειτουργικό.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις του χώρου αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας, μπορούμε να σας προτέινουμε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της γυψοσανίδας και να αναδείξουμε την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
     
   
 
 
 
 
     
  ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Ψευδοροφές
  Κρυφούς Φωτισμούς
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Επενδύσεις Τζακιών
  Ορυκτές Ίνες
  Ειδικές κατασκευές
Πραγματοποιούμε κατασκευές γυψοσανίδας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα, ενώ χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στις πιο πολύπλοκες κατασκευές.

Όλες οι κατασκευές γυψοσανίδας που πραγματοποιούμε, πληρούν και τις πιο υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές επιθυμίες σας. Χαρακτηρίζονται τόσο για την υψηλή αντοχή τους όσο και για την απαράμιλλη αισθητική τους.
 
     
 
 
     
     
     
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
και έτοιμοι να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα αντικατοπτρίζει τον προσωπικό σας χαρακτήρα και θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. 
 
     
     
     
 
 
     
     
 
 

Για ψευδοροφές, κρυφούς φωτισμούς, οι επενδύσεις τζακιών 

αλλά και για οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε και να είστε σίγουροι ότι ο χώρος σας θα γίνει καλύτερος και από ότι τον είχατε φανταστεί.
 
 
     
     
     
 
 
 
     
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουρη ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα.
 
     
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ