6936288406 Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, Ρόδος vitosathanasios01@gmail.com
 
 
 
     
     
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΒΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Κατασκευές Γυψοσανίδας - Σιδηροκατασκευές - Ελαιοχρωματισμοί & Μονώσεις Ταρατσών Ρόδος


Με τέχνη και μεράκι, η επιχείρησή μας “ΒΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Ρόδο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Είτε επιθυμείτε σιδηροκατασκευές σε κλασική γραμμή, είτε σε μοντέρνα, εμείς μπορούμε να κάνουμε κάθε επιθυμία σας πράξη ενώ παράλληλα μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο δύσκολες και πολύπλοκες ειδικές μεταλλικές κατασκευές.
 
     
     
   
 
 
 
 
     
  ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Κάγκελα
  Σκάλες (εσωτερικές & εξωτερικές)
  Στέγαστρα
  Πέργκολες
  Σιδεριές - Ασφάλειες
  Γκαραζόπορτες
  Ειδικές Μεταλλικές Κατασκευές
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Επιλέγοντας εμάς για τις σιδηροκατασκευές σας, επιλέγετε την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα και την αισθητική. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί σας και να δημιουργήσουμε σιδηροκατασκευές που θα αναδείξουν τον χώρο σας και θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.
 
     
 
 
 
 
     
 
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Οι σιδηροκατασκευές μας κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά και τεχνογνωσία, προσφέροντας μεγάλη αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.
 
     
     
 
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Κατανοούμε ότι η εμφάνιση είναι εξίσου σημαντική για αυτό και δημιουργούμε σιδηροκατασκευές που συνδυάζουν την ανθεκτικότητα με τον αισθητικό χαρακτήρα, προσφέροντας λύσεις που αναδεικνύουν τον χώρο.
 
     
     
 
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
Κάθε σιδηροκατασκευή που κατασκευάζουμε είναι εξατομικευμένη σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια κλασική ή μοντέρνα σχεδίαση, εμείς επιτυγχάνουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.
 
     
 
 
 
 
     
     
 
 

Στόχος μας 

διασφάλιση και ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την πλούσια γκάμα σχεδίων που διαθέτουμε με ιδιαίτερη δυνατότητα αρχιτεκτονικών εφαρμογών.
 
 
     
     
     
 
 
 
     
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουρη ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα.
 
     
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ