6936288406 Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, Ρόδος vitosathanasios01@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΒΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Κατασκευές Γυψοσανίδας - Σιδηροκατασκευές - Ελαιοχρωματισμοί & Μονώσεις Ταρατσών Ρόδος


Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της οικοδομής, η επιχείρησή μας “ΒΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να υλοποιήσει έργα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την μοναδική τους αισθητική.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε κατασκευές γυψοσανίδας, σιδηροκατασκευές, ελαιοχρωματισμούς καθώς και μονώσεις ταρατσών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα. 
 
     
     
   
 
 
 
 
     
  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. 
 
     
  Είτε πρόκειται για την ανακαίνιση του χώρου σας είτε για μεγάλες κατασκευές, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να καλύψουμε τις ανάγκες σας με επαγγελματισμό και αξιοπιστία και να ανταπεξέλθουμε με τις καλύτερες λύσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας και θα τον κάνουν καλύτερο από ότι τον είχατε φανταστεί.
 
     
 
 
 
 
     
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Η υψηλή ποιότητα των υλικών μας και η προσεκτική εργασία μας εξασφαλίζουν ότι κάθε έργο μας είναι ανθεκτικό και αισθητικά άριστο. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε συμφωνήσει, διασφαλίζοντας ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και χωρίς καθυστερήσεις.
 
     
     
 
ΑΡΤΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη επιχείρηση για κατασκευές γυψοσανίδας, ελαιοχρωματισμούς, σιδηροκατασκευές ή για μονώσεις ταρατσών, τότε είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να φροντίσουμε ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια. 
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 
Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουρη ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ρόδο και σε όλα τα Δωδεκάνησα.